Як зробити Шенгенську візу?



1. Дві актуальні кольорові фотографії на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см, 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова.
2. Актуальний закордонний паспорт, дійсний принаймні 3 місяці від дати закінчення візи, а також ксерокопія першої сторінки паспорта.
3. Актуальний внутрішній паспорт і ксерокопія сторінок з особистими даними і реєстрацією проживання.
4. Оригінал і ксерокопія ідентифікаційного номера.
5. Довідка з місця роботи про заробіток і посаду.
6. Копія трудової книжки.
7. Документи, які підтверджують наявність фінансових засобів (довідка про доходи, тревелчек).
8. Поліс медичного страхування, яке охоплює термін перебування, зазначений у візовій анкеті.